Even voorstellen: Mike Fermont

Net “vers” in dienst stellen wij graag onze nieuwe account manager voor regio Zuidoost Nederland aan u voor.

 

Mijn naam is Mike Fermont, 31 jaar en woonachtig in Roermond. Sinds 1 mei j.l. werk ik bij Thermo King Transportkoeling als accountmanager regio Zuidoost Nederland. Hierbij werk ik samen met de werkplaatsen Venlo en Best.


Mike FermontMijn loopbaan ben ik gestart in de wit- en bruingoed in een elektrozaak waar ik ongeveer tien jaar heb gewerkt. Daarna ben ik bij Twan Heetkamp Trailers gaan werken als verkoper ‘gebruikt materiaal’. Na de overname van dit bedrijf door TIP heb ik de functie van Area Sales Manager vervult om voornamelijk de voormalige klanten van Twan Heetkamp te bedienen. En nu dus de overstap naar Thermo King Transportkoeling.


Waarom ik heb gesolliciteerd? De uitstraling van Thermo King Transportkoeling naar de buitenwereld toe, liet mij zien dat de mensen hier met plezier werken. Dit in combinatie met een professionele organisatie is voor mij een plek waar ik mijzelf graag zie werken en verder ontwikkel. Ik ga hier dan ook met heel veel plezier aan de slag!

 

Momenteel volg ik een intensieve inwerkperiode waarna ik graag contact opneem om persoonlijk kennis te maken met de relaties in mijn rayon. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u mij bereiken via mobiel 06 – 53 29 56 67 of via e-mail mike.fermont@thermoking.com

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl