">

Nieuwe Frigoblocks voor Fatrans

Nieuwe combi’s met Frigoblock koeling voor Fatrans

 

Logistiek dienstverlener Fatrans, gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren en distribueren van verse food en food-gerelateerde producten, schafte onlangs nieuwe combi’s aan voorzien van Frigoblock koeling.

 

Ultravers vervoer, daar draait het om bij Fatrans. De bedrijfsvoering is hier compleet op ingericht. “Strak plannen en stipt leveren staan bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Marco Stricker facilitair manager bij Fatrans. “Fatrans heeft een groot retailnetwerk in Nederland, België en Duitsland op het gebied van gekoeld transport. Het wagenpark van Fatrans, voornamelijk DAF en Volvo, bestaat uit 45 trekkende eenheden waarvan 7 combi’s en 38 trekkers en een 50-tal trailers.”

 

Fatrans’ nieuwe combi’s
Frigoblock FatransFatrans moderniseert het wagenpark met twee nieuwe combi’s en vijf nieuwe trekkers. Marco Stricker: “De wagens zijn voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. De combi’s zijn uitgerust met de EK13L koelmachine van Frigoblock waarvan de aandrijving geschiedt door middel van een generator die gekoppeld is aan de schone Euro 6 motor. Twee van de vijf trekkers worden als experiment uitgerust met een generator waarmee de Thermo King SLXi Hybrid trailer unit kan worden aangedreven. Door deze toepassing wordt de uitstoot van C02 teruggedrongen, doordat de koelmotor geen gebruik hoeft te maken van de dieselmotor.”

 

Over Fatrans

Het ontstaan van Fatrans ligt in het vervoer van AGF-producten van de eigen handelsbedrijven. Echter, in 1986 is al de stap gezet naar het vormen van een volwaardig transportbedrijf dat inmiddels Frigoblock Fatransis uitgegroeid tot een gedegen logistieke speler op het gebied van nationaal en internationaal transport van food en food-gerelateerde producten voor zowel de Fatels Food Group als diverse gerenommeerde klanten. Wat betreft de toekomst richt Fatrans zich op uitbreiding van de huidige activiteiten en het netwerk en het continu verduurzamen van de logistieke diensten.

 Over Thermo King Transportkoeling
Uw business is onze uitdaging. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van milieu, geluid of voedselveiligheid: Thermo King Transportkoeling heeft alle kennis en expertise in huis om uw logistieke proces en koudeketen te optimaliseren. Met oplossingen op het gebied van nationaal en internationaal transport, Pharma, Retail en Intermodaal transport is Thermo King Transportkoeling uw partner op het gebied van geconditioneerd transport.
Door onze krachten te bundelen met Frigoblock staat een compleet portfolio van producten en diensten voor u klaar. En waar u ook gaat; u kunt vertrouwen op het grootste, wereldwijde serviceapparaat met uitsluitend gecertificeerde technici.

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl