Nieuwe SLXi op Transport Compleet Hardenberg

Nieuwe SLXi koelunit van Thermo King paradepaardje op Transport Compleet Hardenberg

 

De vorig jaar op de IAA bedrijfswagenbeurs Hannover geïntroduceerde SLXi-trailer koelunit blijkt een ongekend succes binnen het geconditioneerde transport. In de eerste maanden van 2017 is reeds een recordaantal SLXi-koelunits verkocht in Nederland. De Thermo King koelunit voor één of meerdere temperatuurzones blijkt, zoals beloofd, het antwoord op de huidige vraag naar zuinig brandstofverbruik, intelligentie, connectiviteit en duurzaamheid.

                                                        

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg, van 21 t/m 23 maart 2017, staan op de stand van Thermo King Transportkoeling (standnummer 529 in hal 5) zowel een single-temp als een multi-temp model uit de SLXi-serie, te weten de SLXi-300 en de SLXi-Spectrum. Wij praten u graag bij over de nieuwe features waarmee de SLXi modellen standaard zijn uitgerust. Naast deze trailerkoelmachines zijn op onze stand ook units te zien uit onze truckserie zoals de T-800R en de FRIGOBLOCK FK25 i en de EK13R Undermount Remote Control Unit.

 

SLXi – toveren met de BlueBox

SLXi Thermo KingOf u nu chauffeur, retail manager, wagenparkbeheerder, eigenaar of bedrijfsleider bent, u moet complete controle hebben over uw materiaal. Want in uw werk, weet u wat het beste is voor u en uw klanten. Met de nieuwe SLXi-serie van Thermo King heeft u deze controle. Thermo King heeft de SLXi geproduceerd op een manier waarmee u aan al uw klantenvragen kunt voldoen.

De modellen uit de SLXi-serie zijn standaard voorzien van de Thermo King BlueBox. Deze BlueBox biedt een volledig overzicht van de unit en de omstandigheden. De BlueBox verzamelt gegevens van de unit die realtime met een smartphone of Bluetooth-apparaat via de gratis TK Reefer app bekeken én bedient kunnen worden. Dit maakt tweerichtingscommunicatie mogelijk voor directe unitregeling en toegang tot kritieke gegevens. Gebruikers kunnen de instellingen voor ontdooien, reisvoorbereiding, instelpunten en een aanvullende werkingsmodus op afstand regelen. Dit alles zonder contract of abonnement!

Deze 24/7 connectiviteit met telematica is nog maar het begin van een verzameling unieke eigenschappen waarmee de SLXi-serie is uitgerust. U kunt tevens rekenen op brandstofbesparing, betere temperatuurbeheersing vanwege de verbeterde Smart Reefer 3 (SR3) controller en daarnaast is de SLXi-serie uitgerust met allerlei functies om transportbedrijven te helpen om de impact om het milieu aanzienlijk te verkleinen. Zo is ook deze serie koelmachines standaard uitgerust met R-452A als koudemiddel.

 

Webshop – Hardenberg actiecode voor onze fans

Thermo King merchandiseOnlangs lanceerde Thermo King Transportkoeling, met input van onze fans, een webshop met daarin unieke Thermo King artikelen. Via www.thermokingshop.nl kunt u artikelen vinden in verschillende rubrieken. Wilt u geen kleffe boterhammen meer? Dan is onze lunchtrommel voorzien van uitneembaar koel/vrieselement iets voor u. Ook zijn er verschillende kledingstukken te verkrijgen die onderling goed te combineren zijn. Daarbij is ook aan de vrouwelijke chauffeur gedacht! De thermokingshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items.

Voor onze fans is er – van 20 t/m 31 maart – een beurskorting van 10% op alle items in de shop. Gebruik hiervoor tijdens deze periode de kortingscode TKHARDENBERG.

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl