Transport Compleet Hardenberg

Het is electrifying bij Thermo King Transportkoeling tijdens Transport Compleet Hardenberg 


Thermo King Transportkoeling introduceert tijdens Transport Compleet 

Hardenberg de nieuwe SLXi Hybrid koelmachine voor trailers. Deze nieuwe hybride technologie combineert de expertise van Thermo King en Frigoblock en maakt duurzaam en economisch koeltransport rondom steden en op lange trajecten mogelijk.


Transport Compleet HardenbergTijdens Transport Compleet Hardenberg, van 13 t/m 15 maart 2018, is deze nieuwe SLXi Hybrid unit te zien op de stand van Thermo King Transportkoeling. Deze SLXi Hybrid is een innovatieve koelunit voor opleggers die is ontwikkeld om het milieu minder te belasten en gebruikskosten terug te brengen. De koelunit maakt nu officieel deel uit van het SLXi portfolio. Daarnaast is de Frigoblock FK25i op de stand aanwezig. Deze multitemp koelmachine is de eerste en enige 

elektrische koelmachine die aan de Euro 6 normering voldoet. Kortom, het is electrifying bij Thermo King Transportkoeling op standnummer 524 in hal 5.

 

HybridFuture ready technology – SLXi Hybrid
De Thermo King SLXi Hybrid maakt gebruik van een Frigoblock EnviroDrive-pakket. Dit pakket bevat een generator die geïnstalleerd is op de trekkermotor, gecombineerd met een omvormersysteem dat constant elektrische stroom toevoert. Deze werkt elektrisch zowel indien aangesloten op een driefasenstroomvoeding op het laadplatform als onderweg. Deze technologie maakt het mogelijk om de dieselmotor van de koelunit tijdens leveringen uit te zetten voor minimale impact op de omgeving, hetzij in stads- of winkelomgevingen. Transportbedrijven kunnen op deze manier flexibeler werken. De dieselmotor kan op elk gewenst moment opnieuw worden gestart en zorgt ervoor dat de unit steeds zijn volledige autonomie kan behouden.

SLXi Hybrid

 

Upgrade bestaand wagenpark
De nieuwe hybride technologie van Thermo King en Frigoblock kan worden geïnstalleerd op SLXi opleggers die al in gebruik zijn wat resulteert in nog meer flexibiliteit. Eén trekker kan meerdere hybride opleggers trekken en klanten kunnen gemakkelijk hun bestaande wagenpark met de hybride technologie upgraden bij één van de honderden geautoriseerde dealers en service centra van Thermo King in heel Europa.

De SLXi Hybrid is onderdeel van het Thermo King SLXi-portfolio van koelunits met één of meerdere temperaturen voor opleggers. Deze units zijn gefocust op intelligentie, communicatiemogelijkheden, brandstofbesparing en aangepast temperatuurmanagement.

 

FK25i Optimaal comfort met de Frigoblock FK25i
De Frigoblock FK25i is de eerste en enige elektrische koelmachine die aan de Euro 6 normering voldoet. Verder beantwoordt het transportkoelsysteem aan PIEK, ligt de capaciteit 200% hoger dan bij gebruikelijke dieselkoelmachines en wordt de koelmachine aangedreven door een Euro 6 motor. Het gepatenteerde Frigoblock kantelsysteem voorziet in een lagere bouwhoogte wat gunstig is indien men bijvoorbeeld lage bruggen of viaducten passeert. Ook is er sprake van een schonere opbouw van de carrosserie vanwege het ontbreken van plafondverdampers en bijbehorend leidingwerk. Hiermee is de Frigoblock FK25i het systeem dat bijdraagt aan HACCP en optimaal comfort biedt aan chauffeurs en hun (werk)omgeving.

 

Code 95 cursus Geconditioneerd transport & Digitale tachograaf
Bij Thermo King Transportkoeling valt meer te ontdekken dan koelunits alleen. Wij zijn uw partner in geconditioneerd transport en daarom geven wij al jaren diverse trainingen, zoals de geconditioneerd vervoer training voor chauffeurs. Deze training telt mee voor 7 punten Code 95.
De training omvat uiteraard de werking en bediening van de koelinstallatie & de digitale tachograaf, maar het grootste deel zal gaan over voedselveiligheid, HACCP, ISO, ATP, productkwaliteit, optimaal temperatuurbeheer en wet- en regelgeving.
De eerstvolgende cursusdagen staan gepland op 7 april 2018 te Heerenveen en 14 april 2018 te Rotterdam. Incompany trainingen zijn ook mogelijk. Aanmelden kan via code95@thermoking.com

 

Webshop – Hardenberg actiecode voor onze fans
witte sokkenThermo King Transportkoeling lanceerde speciaal voor haar fans een webshop met daarin unieke Thermo King artikelen. Via www.thermokingshop.nl kunt u artikelen vinden in verschillende rubrieken. Nieuw in onze shop zijn unieke witte Thermo King sokken speciaal voor de chauffeur in geconditioneerd transport. Verkrijgbaar in drie dessins en drie maatgroepen. Ook zijn er verschillende kledingstukken te verkrijgen die onderling goed te combineren zijn. Daarbij is ook aan de vrouwelijke chauffeur gedacht! De thermokingshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items.
Voor onze fans is er – van 13 t/m 15 maart 2018 – een beurskorting van 10% op alle items in de shop. Gebruik hiervoor tijdens deze periode de kortingscode TKHARDENBERG.

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl