3 farmaceutische bedrijven delen ervaring met Thermo King tijdens COVID-19 pandemie

Thermo King-dealers in heel Europa zetten zich in om de continuïteit van de koudeketen te helpen garanderen zodat de farmaceutische transportindustrie de zorg, winkels en apotheken kan blijven bevoorraden, terwijl de wereld zich inzet om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Drie farmaceutische bedrijven delen hun persoonlijke ervaring, waaronder die met de collega's van Thermo King Transportkoeling in Nederland. 

 

 

Worldwide Pharma Logistics BV, gevestigd in Beverwijk, Nederland, biedt temperatuurgeregelde opslag en transport, en advieswerk aan farmaceutische, biotechnische en levenswetenschappenklanten. Het Thermo King-wagenpark van dit bedrijf wordt onderhouden door Thermo King Transportkoeling.

 

"Voor bedrijven als het onze, die logistieke oplossingen voor farma aanbieden, is het van maximaal belang om te weten dat we kunnen rekenen op ononderbroken service en ondersteuning voor ons wagenpark", zei Willem van Wijk, eigenaar van Worldwide Pharma Logistics BV. "Het koste maar één telefoontje en een uur reparatiewerk van de monteur van Thermo King Transportkoeling om een probleem met een koelunit van een van onze opleggers op te lossen. Dit alles gebeurde met een glimlach en zonder enig gemor, ook al was het laat in de avond. Dankzij deze snelle actie kwamen onze service en levering nooit in gevaar. Dergelijke ondersteuning houdt ons op de weg, en dat is vooral nu erg belangrijk."

 

 

Thermo King en Health Care at HomeHealthcare at Home is de voornaamste leverancier van fullservice-, klinische gezondheidszorg buiten het ziekenhuis in het VK. Met een netwerk van 14 locaties en 1500 medewerkers, waaronder verpleegkundigen en apothekers, ondersteunt deze dienst 180.000 patiënten over het hele land. Healthcare at Home heeft een wagenpark van 164 busjes die gekoeld worden door Thermo King-units en onderhouden worden door de VK-dealer, Marshall Fleet Solutions (MFS).

 

"Gedurende deze extreem drukke tijden, zijn de ondersteuning en assistentie die we ontvangen hebben van Marshall Fleet Solutions, ongeëvenaard, sterker nog: het is gewoon geweldig", zei Laura Foster-Smith, wagenparkcoördinator bij Healthcare at Home." Het is geruststellend voor ons in de nationale zorgsector dat als er op dit kritieke moment een voertuig zonder koeling komt te zitten om wat voor reden dan ook, wij weten dat MFS volledig operationeel op stand-by staat om deze problemen snel en effectief het hoofd te bieden. Dit soort ondersteuning is van vitaal belang voor ons, want het maakt het succes mogelijk van ons thuiszorgprogramma voor patiënten."

 

 

Armesa Logistica is een Spaans bedrijf dat zich specialiseert in het nationale en internationale transport van bevroren goederen. Hun Thermo King-units worden onderhouden door Frigicoll.

 

“In onze relatie met Frigicoll hebben we altijd de directe, vriendelijke communicatie tussen onze bedrijven gewaardeerd. Met name nu tijdens de COVID-19-pandemie, is deze communicatie perfect gebleven, en dit wordt erg gewaardeerd", zei José Maria Arnedo, eigenaar van Armesa Logistica. "We hebben continue ondersteuning ontvangen tijdens deze uitdagende tijden, zowel offline en telefonisch als direct in de Frigicoll-werkplaatsen. Er wordt nog altijd een geweldige aftersalesservice geleverd voor de Thermo King-units."Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl