Code 95 Sierteelt

Thermo King Transportkoeling breidt Code95 cursusaanbod uit met training speciaal ontwikkeld voor de sierteeltbranche

 

code 95Als uitvinder van de eerste koelmachine en als ontwikkelaar van innovaties als R-452A, TracKing en Pharma solutions, deelt Thermo King haar kennis graag werelwijd. Ook Thermo King Transportkoeling brengt de kennis op het gebied van geconditioneerd transport graag over aan transportbedrijven, chauffeurs en eigen rijders. Daartoe ontwikkelden we de Code 95 cursus ‘geconditioneerd vervoer & digitale tachograaf’. Nu breiden wij het Code 95 cursusaanbod uit met een nieuwe training speciaal ontwikkeld voor de sierteelbranche.

 

Code 95 SierteeltBij Thermo King Transportkoeling valt meer te ontdekken dan koelunits alleen. Wij zijn uw partner in geconditioneerd transport en ontwikkelden de nieuwe Code 95 training “Chauffeur geconditioneerd vervoer & sierteelt”. Deze training telt mee voor 7 uren en is geaccrediteerd bij het CCV.
Deze Code 95 training gaat naast ‘geconditioneerd vervoer’ ook in op het onderdeel ‘sierteelt’. Een mooie combinatie voor chauffeurs in het bloemen- en plantenvervoer, een specialisme binnen geconditioneerd transport.

 

Praktijk
De Code 95 trainingen van Thermo King Transportkoeling zijn ontwikkeld en toegespitst op de praktijk. Het delen van kennis en het behandelen van praktijkvoorbeelden staan daarbij centraal. Herkenbaarheid is belangrijk waardoor deelnemers aan de cursus de opgedane kennis direct kunnen toepassen in de praktijk. Bewustwording speelt dan ook een belangrijke rol.
Onderwerpen die worden behandeld tijdens de Code 95 training "geconditioneerd vervoer & sierteelt" zijn: geconditioneerd vervoer, ATP, HACCP, ISO22000, voedselveiligheid, koudeketen, laden en lossen, basiswerking koelinstallatie, optimaal temperatuurbeheer, richtlijnen voor producttemperatuur, carrosserie, isolatiewaarde, luchtcirculatie, verpakkingen, laadruimtehygiëne, documenten, logistieke ketens in de sierteelt, soorten sierteelt, logistieke hulpmiddelen, productkennis, kwaliteit en kwaliteitsverlies.

 

Mogelijkheden en data
Ook geïnteresseerd in deze Code 95 training “geconditioneerd transport & sierteelt” die meetelt voor 7 uren Code 95? Inschrijven kan via onze webshop.

Voor een incompany training kunt u contact met ons opnemen via code95@thermoking.com. 

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl