Klantervaringen Code 95

Code 95Bij Thermo King Transportkoeling valt meer te ontdekken dan koelunits alleen. Wij zijn uw partner in geconditioneerd transport en ontwikkelden de Code 95 trainingen “geconditioneerd vervoer & digitale tachograaf” en "geconditioneerd vervoer & sierteelt". Inmiddels hebben honderden chauffeurs onze trainingen gevolgd. Wij zijn overtuigd van de kracht van onze Code 95 trainingen, maar veel belangrijker is: wat vinden onze deelnemers ervan? Hier leest u hun ervaringen.


Bram van Tuijl Int. Koel- en Vriestransport

Incompany training Code 95 “geconditioneerd vervoer & digitale tachograaf”

 

Thermo King Transportkoeling is uw partner op het gebied van geconditioneerd vervoer. Dat gaat verder dan de verkoop en opbouw van koelmachines alleen. Bij geconditioneerd transport komt veel meer kijken, vandaar dat Thermo King Transportkoeling de Code 95 training “geconditioneerd transport & digitale tachograaf” ontwikkelde, die geldig is voor 7 uren. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op één van onze geplande cursusdagen op verschillende locaties in Nederland. Het is ook mogelijk om een “in company” training aan te vragen. Wij plannen dan één of meerdere dagen voor uw eigen medewerkers bij u op locatie. Zo ook bij Bram van Tuyl Int. Koel- en Vriestransport.


Bram van Tuijl Code 95“Elk jaar is het een zoektocht om een Code 95 training te vinden die de chauffeurs aanspreekt en die aansluit op de dagelijkse praktijk”, vertelt John van Tuijl, technisch directeur. “We vinden het belangrijk dat zij er iets van op steken en de dag niet als vervelend of langdradig ervaren. We stelden het erg op prijs dat Thermo King Transportkoeling de training op onze eigen locatie kon geven.”


John van Tuijl heeft ter voorbereiding eerder een trainingsdag bijgewoond die werd gehouden in Venlo. “Daardoor wist ik inhoudelijk hoe interessant de cursus was. We hebben al onze 35 chauffeurs aangemeld voor een in company training. En omdat de training zo goed aansluit op onze werkzaamheden, qua voedselveiligheid en geconditioneerd transport, hebben we besloten ook enkele planners de training te laten volgen.”


Grote vraag is natuurlijk hoe de chauffeurs de training hebben ervaren? John van Tuijl: “De chauffeurs waren erg enthousiast. De dag is voorbij gevlogen. Aangezien de trainer zelf ook ervaring ‘op de wagen’ heeft en er op een leuke manier veel praktijkvoorbeelden werden aangehaald, sprak dit de chauffeurs erg aan. Bij het onderdeel ‘digitale tachograaf’ werden praktijkvoorbeelden bekeken vanaf enkele eigen chauffeurskaarten, dit leverde mooie discussies op.”
John van Tuijl merkt dat de training een stuk bewustwording heeft opgeleverd. “Vooral de wetenschap hoe een koelmachine precies werkt en hoe belangrijk bijvoorbeeld de luchtcirculatie is, zetten de mannen flink aan het denken. Ook bij relatief eenvoudige zaken als start/stop, continu en ontdooicyclus is het voor de jongens goed om te weten wat er precies gebeurt.”


Al met al is de firma Bram van Tuyl Int. Koel- en Vriestransport erg tevreden over de training. “De trainer is – positief bedoeld – een echte vakidioot met ervaring. Dat hoor je tussen de regels door en de chauffeurs herkennen dit. De praktijkvoorbeelden die steeds worden aangehaald, versterken dit alleen maar. Voor bedrijven in geconditioneerd transport is deze training echt de moeite waard, informatief en toegespitst op de praktijk. De tijd vliegt voorbij op deze cursusdag”, aldus John van Tuijl.

 


Heb jij interesse in één van onze Code 95 trainingen? Klik dan hier om je aan te melden.

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl