Thermo King Transportkoeling biedt oplossing voor transport Covid-19 vaccins van praktijk tot patiënt.

 

Het coronavirus houdt Nederland al een lange tijd in zijn greep, maar met het starten van vaccineren lijkt er een begin te komen aan het einde van de pandemie. Het vaccineren is een grote operatie, waarin het logistieke proces een grote rol speelt.

 

Transport Covid-19 vaccin Thermo King

Thermo King Transportkoeling biedt voor het laatste stuk van het logistieke proces een eenvoudige oplossing. De ColdCube™ Pharma-boxen zijn geschikt en GDP gekeurd voor het vervoer van vaccins. De koelbox zorgt ervoor dat de vaccins op de juiste temperatuur worden vervoerd en behouden, en hebben een krachtige functionaliteit voor koelen, vriezen en verwarmen (40°C tot -21°C).

 

ColdCubes™ zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, met een inhoud van 32 tot 720 liter. De kleinere formaten zijn daarom in elke personenauto gemakkelijk aan te sluiten. De ColdCube™ kan dus ook worden ingezet voor vervoer van de praktijk tot aan de patiënt.

 

 

In 2021 staat ons een grote uitdaging te wachten. Met diverse vaccins op verschillende momenten en locaties streven we samen met de zorg, farmaceutische industrie en het farmaceutisch transport naar een veilig - en gevaccineerd- Nederland. 

 

Meer informatie:

uitleg en brochure ColdCube™ Pharma

of een offerte aanvragen: info@thermoking.com

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl