TouchPrint

Met de TouchPrint krijgt u volledig inzicht in belangrijke gebeurtenissen die de veiligheid van de lading beïnvloeden, zoals het openen van deuren of wijzigingen in instelwaarden.

De TouchPrint is uitgerust met een aantal geavanceerde functies zoals nauwkeurige aflezing, flexibele exportopties en een duidelijke display. Daarnaast is de TouchPrint voorzien van een mini USB-poort, een snelle, compacte thermische printer en een touchscreen. Het instelpunt wordt op het touchscreen weergegeven, samen met de zes instelbare invoerwaarden (analoog of digitaal) en wordt ter vergelijking met de temperatuurwaarden ook afgedrukt op elk type bon.

 

TouchPrintDankzij het alles-in-één-concept kan TouchPrint flexibel worden geïnstalleerd. De montagesets zijn speciaal ontwikkeld voor plaatsing op de opleggerwand of in een DIN-sleuf. Met de seriële poort kan het systeem worden aangesloten op andere Telematics systemen, zodat de TouchPrint-sensoren op afstand bewaakt kunnen worden. Ook de Thermo King deurschakelaar en handheld sensor zijn verenigbaar en temperatuurwaarschuwingen kunnen voor elke configureerbare invoerwaarde worden ingesteld.

 

De TouchPrint is toepasbaar op elke Thermo King Smart Reefer-2 / Smart Reefer-3 controller voor trucks en opleggers. 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl