Even voorstellen - Jacqueline van der Spoel

Net voor de zomervakantie startte onze nieuwe accountmanager regio Zuidwest Nederland. Inmiddels is zij goed ingeburgerd en stellen wij haar graag aan u voor.

 

Jacqueline van der Spoel woont met haar man en twee kinderen in Capelle aan den IJssel. Sinds 1 juni jl. is zij in dienst bij Thermo King Transportkoeling als account manager regio Zuidwest Nederland. Dat betekent dat ze samenwerkt met onze service vestigingen in Roosendaal, Maasdijk en Rotterdam.

 

Even voorstellen Jacqueline van der SpoelDe afgelopen maanden kreeg ze een intensieve inwerkperiode en wellicht heeft u haar inmiddels persoonlijk ontmoet of aan de telefoon gesproken. "Het is een leuke uitdaging om als vrouw dit technische vak te leren. Het enthousiasme van collega’s om kennis te delen en mij te helpen maakt het erg aangenaam. Ik ben een echte teamspeler en hoop met mijn collega’s een mooie bijdrage te kunnen leveren en alle klanten zo goed mogelijk te bedienen." vertelt Jacqueline over haar eerste maanden bij Thermo King Transportkoeling.

 

Voor Jacqueline is de transportwereld een nieuwe branche. "Na een 30-jarige loopbaan als financieel adviseur bij de Rabobank kreeg ik, na een reorganisatie, de behoefte om mij verder te ontwikkelen buiten de financiële wereld. Voor ik bij Thermo King Transportkoeling in dienst kwam, werkte ik een jaar als Area Sales Manager bij een internationaal bedrijf dat designmeubels verhuurt voor beurzen, congressen en evenementen." legt ze uit. "Toen er een vacature vrij kwam bij Thermo King Transportkoeling wilde ik graag de overstap maken omdat bij deze baan de nadruk meer ligt op langdurige relaties, waarbij advies op maat en meedenken als een echte partner voorop staan."

 

Onze nieuwe collega voelt zich thuis bij ons, want zo zegt ze: "Wat mij erg bevalt bij Thermo King Transportkoeling is de goede sfeer en de bereidheidwilligheid om elkaar en de klanten te helpen. Het is fijn om onderdeel uit te maken van een professionele organisatie en om een hele andere tak van het bedrijfsleven te leren kennen. Dat geeft energie en ook weer nieuwe inzichten."

 

Wilt u graag nader kennis maken of heeft u vragen? 

Jacqueline is bereikbaar via mobiel 06-38 37 87 33 of via e-mail Jacqueline.vanderSpoel@thermoking.com

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl