">

Everest

Everest verzorgt het specialistische traject van het ombouwen van bestelwagens tot complete koelwagens. Iedere vorm van maatwerk is mogelijk, voor elk merk en type bestelwagen.

 

Everest en de Thermo King V-serie kunnen elk mogelijke uitvoering aan. Voor de opbouw van de koelmachine zijn er drie mogelijkheden:

 

 Dakreces                   Aerofin™                          Dakmontage


                           

Handlay-up isolatie
Mercedes Sprinter Met een Everest koelwagen kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Uw bestelauto wordt standaard geïsoleerd met 50-70 mm dampdichte folie voorzien van PU hardschuim. Het voertuig wordt vervolgens betimmerd met lichtgewicht watervast multiplex en uiteindelijk naadloos afgewerkt met polyester waarbij de wanden zacht, glanzend wit worden afgecoat en de bodem in hybride composiet. 
De deuren worden voorzien van isolatie en voorgevormde polyester vormdelen. Tevens wordt er een instapbescherming, afwatering en LED inbouwlicht aangebracht.

 

Koelmachine

Betreffende de koelmachine heeft u de keuze uit de Thermo King V-200 en V-200-MAX en de

V-300 en V-300-MAX serie. Deze units zijn te leveren met 220 of 380 Volt nachtkoeling, heetgas verwarming en/of vriesoptie. Wanneer u kiest voor een vriesuitvoering dan zal de isolatie van de bestelauto hierop worden aangepast.

 

Opties
Uw Everest koelauto is verkrijgbaar met diverse opties, waaronder Mennekes professionele inbouw 230 Volt, paneeldeur, opstaptrede bij de zijdeur, RVS bindrails tegen zijwand, ladingstang op maat en enkel strokengordijn per deuropening. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

 

 Bindrails Everest Zij-instap Everest Strokengordijn Everest

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl