Everest

Dé beste isolatie en koelinstallatie voor uw bedrijfswagen


Everest logoBent u cateraar, heeft u een slagerij of een bakkerij of start u binnenkort met uw bloemenwinkel? Heeft u een thuisbezorgservice en wilt u heerlijke salades knapperig en fris bij de klant leveren? Kortom, moet u dagelijks uw klanten van verse producten  voorzien? Dan is Thermo King Transportkoeling uw partner. 
Wij zijn dé expert op het gebied van geconditioneerd transport voor het midden- en kleinbedrijf. Wij passen uw bedrijfswagen aan en maken er een volwaardige koelwagen van.


Meer mogelijkheden

We bieden u met trots ons Everest programma aan, dé geconditioneerde oplossing voor uw bestelwagen. Everest is een totaaloplossing die wij voor u op maat samenstellen. We verzorgen zowel de isolatie van uw bestelwagen als de montage van de meest geschikte Thermo King koelinstallatie. Bovendien voldoet uw bestelwagen aan de strengste normen die zijn gesteld aan voedselveiligheid en hygiëne. Zo biedt u uw klanten topkwaliteit en zorgt Thermo King Transportkoeling ervoor dat u uw Everest isolatie bestelwagen type Oslogoederen efficiënt én met plezier aflevert.

We bieden in ons Everest programma twee typen isolatie aan: Oslo en Iceberg. Deze combineren we met compacte Thermo King koelinstallaties; speciaal geschikt voor het bedrijfswagensegment.

 

Isolatietype Oslo

Oslo is een hand lay-up isolatie. De kracht van deze isolatie is dat we het helemaal naar uw wensen opbouwen. Oslo is geheel naadloos en biedt een maximaal laadvolume. Meer weten over Oslo? 

Neem contact met ons op of ontdek de uitgebreide mogelijkheden

 

Everest isolatie bestelwagen IcebergIsolatietype Iceberg

Iceberg is een isolatiepakket.
De kracht van deze isolatie is de zeer hoge isolatiewaarde. Iceberg is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld diepvriesvervoer en voldoet aan de ATP richtlijnen. Meer weten over Iceberg? Neem contact met ons op of ontdek de uitgebreide mogelijkheden


Klantervaringen

Inmiddels maken honderden bedrijven gebruik van onze Everest oplossingen. Wij zijn overtuigd van de kracht van onze totaaloplossing, maar veel belangrijker is: wat vinden de dagelijkse gebruikers ervan? Hier leest u hun ervaringen.


Brochure

Ook in onze brochure kunt u alle informatie nalezen. 

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl