Iceberg

 

Everest logo kleinIceberg kenmerkt zich door de zeer hoge isolatiewaarde waardoor een lichtere koelinstallatie volstaat én kent een snelle opbouwtijd. Uw nieuwe bestelwagen kunt u bestellen zonder cabineschot, omdat deze verwerkt zit in het isolatiepakket. Dit cabineschot voldoet aan de ISO-normering.

 

Isolatiepakket

everest Iceberg isolatieDe kracht van deze isolatie zit in de zeer hoge isolatiewaarde. Dit realiseren we door ook alle spanten van het voertuig te isoleren. Doordat het isolatiepakket met een “nat in nat”
gelcoatlaag is afgewerkt, ontstaan er volledige gladde wanden. De deuren voorzien we van voorgevormde delen met voldoende isolatie. Door het toepassen van dubbele deurrubbers op zij- en achterdeuren en een hoge drempel bij de zijdeur gaat er minder energie  verloren. De vloer werken we af met een voorgevormde antisliplaag en bij de deuren voorzien wij deze van geïntegreerde RVS instapbescherming. Op dit pakket kan een ECWVTA-type goedkeuring worden afgegeven voor mogelijke wijzigingen aan het voertuig. Ook op dit pakket zijn veel opties mogelijk.

 

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen voor het vervoer van uw goederen, zoals schappen of haken aan de wanden? Iedere vorm van maatwerk is mogelijk, voor elk merk en elk type
bedrijfswagen! Uiteraard voldoet het Iceberg isolatiepakket aan de strengste normen die gesteld worden aan voedselveiligheid en hygiëne. Optioneel kan een ATP-certificaat worden afgegeven.


 

Opties

Uw Everest-Iceberg geconditioneerde bestelwagen is verkrijgbaar met diverse opties, waaronder:

 

Everest Iceberg opties

  - Mennekes professionele inbouw 230
     Volt bij nachtkoeling;

  - RVS bindrails tegen de zijwand, al dan
    niet voorzien van ladingstang op maat;

  - Een enkel strokengordijn bij de zijdeur
     of achterdeur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Brochure 

In onze brochure kunt u alle informatie over ons Everest programma nalezen. 

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl