Klantervaringen Everest

 

Everest logoBij Thermo King Transportkoeling valt meer te ontdekken dan koelunits alleen. Wij zijn uw partner in geconditioneerd transport en ontwikkelden het Everest programma. 

Met dit programma zorgen wij dat u dé optimale geconditioneerde oplossing krijgt voor uw bestelwagen. Everest is een totaaloplossing die voor u op maat wordt samengesteld en bestaat uit zowel de isolatie van uw bestelwagen als de montage van de meest geschikte Thermo King koelinstallatie. Bovendien voldoet u aan de strengste normen die gesteld worden aan voedselveiligheid en hygiëne. Zo biedt u uw klanten topkwaliteit en zorgt Thermo King Transportkoeling ervoor dat u uw verswaren efficiënt én met plezier aflevert.


Inmiddels maken honderden bedrijven gebruik van onze Everest oplossingen. Wij zijn overtuigd van de kracht van onze totaaloplossing, maar veel belangrijker is: wat vinden de dagelijkse gebruikers ervan? Hier leest u hun ervaringen.


Hart Delicious

Everest Oslo


Hart Delicious, een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring, is uitgegroeid tot een groothandel in kwalitatieve bake-of en bakkersproducten. Vanuit de vestiging in Lijnden worden klanten bijna dagelijks voorzien van verse diepvriesproducten in Groot-Amsterdam en omstreken. Directeur Mark van der Hart, die als derde generatie het bedrijf voortzet, legt uit dat hij na de overname in 2007 de nodige veranderingen doorvoerde: “Een aanpassing van het assortiment, met meer diversiteit en diepvriesproducten, heeft geleid tot een sterke groei van het bedrijf. Deze ontwikkeling vroeg om investeringen in een nieuw bedrijfspand en de uitbreiding van het wagenpark, dat volledig afgestemd is op het vervoer van de diepvriesproducten.”

 

Eigen wagenpark Hart Delicious

Met het eigen wagenpark van vier diepvriesbakwagens en twee Everest diepvriesbestelwagens kunnen klanten rekenen op snelle levering met behoud van kwaliteit. Wanneer in Amsterdam voor 07:00 uur ’s ochtends op werkdagen een bestelling wordt geplaatst, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd door een van de vijf eigen chauffeurs van Hart Delicious.

 

Everest, isolatie en koelinstallatie op maat

 

 

De vier diepvriesbakwagens van Hart Delicious zijn voorzien van een Thermo King koelinstallatie. De isolatie en koelinstallaties voor de twee bestelwagens zijn op maat samengesteld in samenwerking met Thermo King Transportkoeling. Uit het Everest programma werd gekozen voor de volledige naadloze hand lay-up isolatie Oslo, met diepvriesoptie en strokengordijn. 

De Thermo King koelunits uit de V-serie, een V-300-MAX-10 en een V-500-MAX-10, zorgen voor voldoende capaciteit om de diepvriesproducten van Hart Delicious gedurende het hele transport op temperatuur te houden. De unit werd semi-verzonken gemonteerd en voorzien van een kap, wat de aerodynamische stroomlijning bevorderd.

“Wanneer er met temperatuurgevoelige voedingsmiddelen gewerkt wordt, is het altijd van groot belang dat het transport zo goed en secuur mogelijk verloopt. In ons geval betreft dit de diepvriesproducten die met -18 graden Celsius bij ons het vrieshuis verlaten om bezorgd te worden bij onze klanten. Deze moeten uiteraard zo goed mogelijk bevroren blijven tijdens het transport, iets wat met de producten van Thermo King Transportkoeling geen probleem is. Om de koude lucht in de bestelwagens zo goed mogelijk te bewaren hebben wij gekozen voor een strokengordijn. Wanneer de producten uit de wagen gehaald worden blijft de koude lucht hierdoor goed binnen en blijven de andere producten goed op temperatuur.” licht Mark van der Hart die keuze toe.

 

Generaties van samenwerking

“De relatie tussen Hart Delicious en Thermo King Transportkoeling is altijd goed geweest. Vanaf het begin, toen het bedrijf van vader op zoon overging, tot de dag van vandaag zijn wij tevreden met de samenwerking die gebaseerd is op betrouwbaarheid, service en kennis.” vertelt Van der Hart.  “De service is prima geregeld. De tijdige reminders helpen om het onderhoud van de koelsystemen optimaal te houden waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Als er onderhoud of service verricht moet worden aan een van de wagens, is deze altijd snel weer gereed en inzetbaar.” Ook denkt Thermo King Transportkoeling actief mee. “Toen werd vastgesteld dat de bestelwagens te veel koude lucht verloren tijdens het lossen zijn hiervoor als oplossing de strokengordijnen ingezet. Bovendien wordt er altijd goedmeegekeken naar de toekomstperspectieven van het bedrijf om de koelinstallaties en bak- en bedrijfswagens zo lang en goed mogelijk te laten functioneren.”

 

Toekomst

Hart Delicious staat nu en in de toekomst voor kwaliteit, service en een breed assortiment waardoor het klanten aan niets ontbreekt. Mark van der Hart verwacht nog meer klanten te kunnen beleveren met kwalitatieve en mooie producten. Door de jaren heen zal dit resulteren in een verdere groei van het bedrijf en daardoor ook een groei van het wagenpark.

 


 Heeft u een bedrijswagen en moet u uw goederen geconditonieerd gaan vervoeren of moet u nog een keuze maken? Wij helpen u graag in dit proces om voor u de optimale maatoplossing te ontwikkelen. Alle informatie over het Everest programma vindt u hier.  Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl