Geld-terug-garantie op brandstofbesparing

Thermo King biedt een "geld-terug-garantie" op de brandstofbesparingen van de Advancer-opleggerunit


Thermo King doet de belofte om het verschil in brandstofkosten terug te betalen als de Advancer A-serie-koelunit voor opleggers niet voldoet aan zijn brandstofbesparingsdoelstelling na het eerste jaar.

 

 

Thermo King kondigde vandaag een nieuwe campagne aan die de brandstofbesparende mogelijkheden van de Advancer A-serie koelunit voor opleggers bewijst.Thermo King biedt haar klanten nu aan om het verschil terug te betalen als de Advancer niet voldoet aan het brandstofbesparingsdoel van 12 maanden dat met ze is berekend.

 

Thermo King-units uit de A-serie zijn tot 30% zuiniger dan het marktgemiddelde en zijn de eerste in de branche die volledige transparantie bieden over brandstofniveaus en brandstofverbruik.Klanten hebben eenvoudig toegang tot de brandstofverbruiksgegevens van de unit. Die worden geregistreerd, weergegeven en op afstand beschikbaar gesteld via telematica.

 

"De totale besparingen met de Advancer zijn afhankelijk van de individuele activiteiten van onze klanten.Gelukkig kunnen we bij onze dealers een gedetailleerde berekening maken, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten," zegt Donal Cox, vicepresident verkoop en commercieel leider bij Thermo King in Europa, het Midden-Oosten en Afrika." Door de belangrijkste informatie in de TK SmartSaver-applicatie in te vullen, kunnen onze dealers de exacte besparingen berekenen die de klanten zullen behalen door gebruik te maken van de Advancer-unit. Thermo King biedt haar klanten nu aan om het verschil terug te betalen als de Advancer niet voldoet aan het brandstofbesparingsdoel van 12 maanden dat met ze is berekend.”

 

Transporteurs die geïnteresseerd zijn in de Advancer kunnen in Nederland contact opnemen met onze dealer Thermo King Transportkoeling, die hun individuele brandstofbesparingsdoelstelling kan berekenen. De doelstelling is gebaseerd op het specifieke bedrijfsprofiel van de klant, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met het aantal draaiuren, de gemiddelde omgevingstemperatuur en of er voornamelijk bevroren of verse goederen vervoerd worden.

 

De Thermo King Advancer A-serie is verkrijgbaar in drie verschillende versies, de A-360, A-400 en A-500, en bevat unieke functies die een breed scala aan operationele en financiële uitdagingen aanpakken, waaronder:

  • Tot wel 40 procent snellere pull down en tot wel 30 procent betere brandstofefficiëntie dan het marktgemiddelde
  • Een volledig variabele luchtstroming die aangepast kan worden voor elke reis en lading, en onafhankelijk is van de motorsnelheid van de unit.
  • Ongeëvenaarde elektriciteits- en brandstofefficiëntie, wat bijdraagt aan een lagere CO2-voetafdruk, en motoren met een 50 procent lagere uitstoot dan het toegestane maximum binnen de NRMM fase-V-emissiegrenswaarden.
  • Elektronische motortoerentalregeling bij de A-400- en A-500-units
  • Lagere onderhoudskosten en verbeterd onderhoudsgemak ten opzichte van zijn voorganger, dankzij sensoren die meer inzicht bieden in de motor, brandstof, accu en de prestaties van andere belangrijke onderdelen
  • Toekomstbestendige modulaire onderdelen die met gemak gebruik kunnen maken van diesel-, asgenerator- of walstroomvoeding
  • Track& trace standaard meegeleverd: de Advancer is de eerste unit ooit die 2 jaar volledige telematicaconnectiviteit biedt, inbegrepen in de aankoopprijs.

Bereken uw voordeel met de rekentool: Advancer – Trailer Refrigeration Unit – Thermo King (tkadvancer.com)

 

Neem in contact met ons op voor meer informatie over de brandstofbesparingscampagne.

Bezoek tkadvancer.com voor meer informatie over de Thermo King Advancer.

 

PERSBERICHT Thermo King, Brussel, 7 april 2021

Over Thermo King

Thermo King – onderdeel van Trane Technologies (NYSE: TT), een internationale klimaatinnovator – is een wereldwijde leider in duurzame temperatuurbeheersingsoplossingen voor transport. Thermo King biedt al sinds 1938 temperatuurbeheersingsoplossingen voor transport voor allerlei toepassingen, waaronder gebruik in trailers, vrachtwagencarrosserieën, bussen, luchttransport, scheepscontainers en treinstellen. Ga voor meer informatie naar www.europe.thermoking.com of www.tranetechnologies.com.

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl