Mobiele service


Pech onderweg, koelproblemen 'en route' of wenst u service op locatie? Thermo King Transportkoeling biedt drie oplossingen voor flexibele service op locatie.

 

Haal- en brengservice

Thermo King Transportkoeling voorziet in een haal- en brengservice met landelijke dekking. Elke grote vestiging beschikt over een trekker voor het halen en brengen van uw voertuig. Dit bespaart u reis- en wachttijd. 

 

Servicebussen: service op locatie
Naast een landelijke haal- en brengservice bieden we ook mogelijkheden voor service op locatie door één van onze servicebussen. Iedere vestiging heeft één of meerdere servicebussen voor u klaar staan. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

 

Servicetrucks: werkplaatsen op wielen

Servicetruck Thermo KingThermo King Transportkoeling heeft twee servicetrucks voor u ter beschikking. Beide trucks zijn uitgerust met verschillende gereedschappen, accessoires en onderdelen. Ook storingen en reparaties kunnen veelal onderweg worden opgelost. De servicetrucks worden ingezet in regio Twente en in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Met de servicetrucks komen wij graag bij u op bezoek.
Voor het maken van een afspraak met één van onze servicetrucks kunt u bellen met vestiging Apeldoorn, T. 055 – 5411635 of vestiging Heerenveen, T. 0513 – 632444.

 

Uiteraard staat ook ons landelijke netwerk van 10 werkplaatsen volledig paraat om aan uw servicewensen te voldoen.

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl