Onderdelen

Thermo King onderdelenHet Centraal Magazijn in Rotterdam voorziet al haar vestigingen en klanten van onderdelen, gereedschap en overige materialen die nodig zijn voor de installatie van en service aan koelmotoren. Dagelijks staan onze medewerkers van 08.00 tot 17.30 uur voor u klaar. Ook bij vragen over onderdelen en machines helpen wij u graag.

 

Het assortiment van het Centraal Magazijn bestaat voornamelijk uit originele Thermo King onderdelen. Daarnaast zijn ook onderdelen van andere merken verkrijgbaar.

 

Het is mogelijk om de door u bestelde onderdelen via nachtlevering te laten bezorgen. Voorwaarde is dat het niet om een éénmalige bestelling gaat en dat Parts Express toegang heeft tot een afgesloten ruimte voor het leveren van de onderdelen. 

 

Parts Catalogus

Via de online Parts Catalogus kunt u makkelijk onderdelen zoeken, bijvoorbeeld op modeltype of onderdeelnummer. Ook is het mogelijk zogenoemde picklijsten (boodschappenlijsten) samen te stellen die u iedere keer weer kunt raadplegen. U kunt uw boodschappenlijst opslaan en/of printen waarna u uw bestelling kunt mailen of faxen naar het Centraal Magazijn. 

 

Inruilkorting

Thermo King hanteert een permanent kortingsprogramma op ingeruilde onderdelen. Voor dit Onderdelen Inruilprogramma komen de volgende Thermo King onderdelen in aanmerking:

 

Onderdelen Thermo King

Motoren   Compressoren    Controllers      Printplaten       Dynamo's      Startmotoren


Om aanspraak te maken op deze korting brengt u het te vervangen originele en complete Thermo King onderdeel naar uw lokale werkplaats. U ontvangt hiervoor een nieuw en origineel Thermo King onderdeel retour met extra korting oplopend tot 30%.

 

Raadpleeg uw werkplaats voor meer informatie en de voorwaarden die van toepassing zijn op dit Onderdelen Inruilprogramma. Deze korting is namelijk niet van toepassing op ieder onderdeel. 


Contact

Wilt u meer informatie over onderdelen, toegang tot de Parts Catalogus of heeft u een andere vraag? Klik hier om contact op te nemen met het Centraal Magazijn.

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl