Control display

Thermo King control displayDirecte controle in één oogwenk? De Thermo King Control Displays bieden de chauffeur informatie over de status van de koelmachine, het brandstofniveau en 
de temperatuur in de laadruimte. Met de Control Displays heeft u inzicht in de belangrijke bedrijfsparameters van de unit waardoor u onnodige kosten kunt voorkomen.

 

De Control Displays worden geleverd in drie uitvoeringen:

 

statusStatus Display
Deze display toont de chauffeur al rijdend de status van de koelmachine. Via het Thermo King logo wordt de werking van de koelmachine weergegeven. 


Duo Display

Thermo KingDe Duo Display biedt in een oogwenk informatie over de status van de koelmachine en het brandstofpeil*. De Duo Display is een combinatie van de Remote Status Light en de Brandstof Display. Ook toepasbaar op de tank van Schmitz en Krone. 

 

Trio Display
De Trio Display biedt in een oogwenk informatie over de status van de koelmachine, controle Thermo Kinghet brandstofpeil* en geeft daarbij de temperatuur aan (maximaal drie temperatuurzones). Bij meerdere compartimenten scrollt de display automatisch door de zones en geeft de temperaturen na elkaar weer. De Trio Display is een combinatie van de Remote Status Light, de Brandstof Display en de Temp Display. Ook toepasbaar op de tank van Schmitz en Krone. 

 

Info via kopschot
De displays worden gemonteerd op de voorhoek van de trailer.

 

LED verlichting
De LED-verlichting is voorzien van automatische dimfunctie.

 

* Voor deze functie dient de koelmachine te zijn voorzien van een SR2 controller (SL-400e en gehele SLX-serie) in combinatie met een kunststof brandstoftank van Thermo King, Schmitz of Krone.

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl