Techniek Tastbaar Heerenveen 2019

 

Vrijdag 22 november van 14:00 tot 21:00 uur staan onze collega's van vestiging Heerenveen op Techniek Tastbaar in Heerenveen bij het Kei College aan de Ds. Kingweg 8. Dat is een interactieve beurs waar scholieren van 10 tot 16 jaar kennis kunnen maken met verschillende banen in de techniek.


Interactieve stand

Een van de winnaars #thermokingiscool 2018Op de stand van Thermo King Transportkoeling laten we ze proeven van het afwisselende beroep van koelmonteur. Er valt van alles te zien en te beleven. Misschien hebben ze nog nooit van Thermo King gehoord, maar toch hebben ze al dagelijks met ons te maken. Hun eten en drinken of mogelijke medicijnen zijn tijdens het transport allemaal geconditioneerd vervoerd. Dat ontdekken ze door interessante vragen te beantwoorden die met een ijskoude verrassing worden beloond.   


Fotowedstrijd #thermokingiscool

Het echte Thermo King monteurgevoel krijgen en ook nog kans maken op een coole goodie bag? Dat kan met de fotowedstrijd #thermokingiscool.

 

Wij volgen de hashtag #thermokingiscool op social media en loten een aantal winnaars die we blij maken met een goodie bag vol met unieke Thermo King gadgets. 

Een van de winnaars van #thermokingiscool 2018


 

Meer weten over Techniek Tastbaar?

Bekijk dan de video van Techniek Tastbaar editie Leeuwarden:

 

 

 

it's a great discovery

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl