Thermo King Transportkoeling niet aanwezig op Transport Compleet Hardenberg 2020


Thermo King Transportkoeling en haar moedermaatschappij Trane Technologies dragen de veiligheid en gezondheid van medewerkers en relaties hoog in het vaandel. Daarom is besloten om niet deel te nemen aan Transport Compleet van 24 t/m 26 maart in Hardenberg.

 

Dave Regnery, President & Chief Operating Officer bij Trane Technologies: “De verspreiding van het coronavirus roept vragen op bij onze mensen en andere betrokkenen. De veiligheid en het welzijn van ons team, klanten en partners is een topprioriteit. “ Daarom is besloten om wereldwijde, duidelijke procedures te handhaven om medewerkers en relaties van Trane Technologies en Thermo King Transportkoeling zo veel mogelijk te beschermen. We beperken reizen tot het minimum en vermijden grote bijeenkomsten en vergaderingen. Dit betekent ook dat deelname en bezoek aan beurzen voorlopig niet plaats vindt.

Thermo King Transportkoeling blijft de gebruikelijke service verlenen vanuit haar 10 servicevestigingen en met haar mobiele service bij klanten zelf, met in achtname van de hygiene protocollen die wereldwijd worden geadviseerd.

 

 

Over Thermo King Transportkoeling

Uw business is onze uitdaging. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van milieu, geluid of voedselveiligheid: Thermo King Transportkoeling heeft alle kennis en expertise in huis om uw logistieke proces en koudeketen te optimaliseren. Met oplossingen op het gebied van nationaal en internationaal transport, Pharma, Retail en Intermodaal transport is Thermo King Transportkoeling uw partner op het gebied van geconditioneerd transport.

Door onze krachten te bundelen met Frigoblock staat een compleet portfolio van producten en diensten voor u klaar. En waar u ook gaat; u kunt vertrouwen op het grootste, wereldwijde serviceapparaat met uitsluitend gecertificeerde technici.

  

 

Over Trane Technologies

Trane Technologies (NYSE: TT) is een mondiale klimaatinnovator. Door middel van onze strategische merken Trane en Thermo King, en ons portfolio aan milieuvriendelijke producten en diensten, voorzien we gebouwen, huizen en vervoersmiddelen van duurzame klimaatoplossingen. Kom meer te weten op

www.tranetechnologies.com. 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl