Volop kansen bij een 'coole' werkgever

De afgelopen maanden zaten we niet stil. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis stonden onze blauwe helden klaar voor de topdrukte in het geconditioneerd transport in de retail en de farmaceutische branche. Want onze monteurs zijn onmisbaar en behoren tot de essentiële beroepsgroepen. Er kwamen zelfs nieuwe helden bij! En er is nog volop kans om bij onze blauwe familie te komen.

 

Nieuw blauw bloed kwam er in de werkplaatsen van Rotterdam, Hoorn en Oldenzaal, waar in totaal vier monteurs aan de slag gingen. In Rotterdam kwam versterking in het centraal magazijn. Én we zijn nog specifiek op zoek naar een accountmanager voor de regio Zuidoost-Nederland

 

Monteurs snel in vaste dienst

In onze werkplaats in Rotterdam was extra mankracht nodig voor een groot trailerproject. Die vonden we in twee enthousiaste uitzendkrachten: Hakim en Mourad. Dat bleek een goede match te zijn. Want na een paar maanden werden ze allebei door zowel leidinggevende als collega’s gevraagd om volwaardig Thermo King monteur te worden. Inmiddels draaien ze, onder begeleiding van een ervaren monteur, mee in het vaste team en zijn ze druk met interne Thermo King trainingen en het behalen van certificaten. 

Team Hoorn en team Oldenzaal hebben net voor de zomervakantie ervaren servicemonteurs welkom geheten.

Ben of ken jij een monteur met ervaring in de koel-, auto-, installatie- of elektrotechniek die zijn of haar horizon wil verbreden? We hebben nog ruimte voor een nieuwe match

 

.Hakim over werken als monteur bij Thermo King TransportkoelingMourad over werken als monteur bij Thermo King Transportkoeling

 

Spin in het web

Daan over werken bij Thermo King TransportkoelingMet 10 vestigingen, servicebussen en een servicetruck vormt het centraal magazijn voor heel Nederland een belangrijke schakel in het soepel uitvoeren van service door onze monteurs in de werkplaatsen en bij onze klanten. Ook daar werd een paar maanden geleden versterking ingeroepen. Daan, sinds die tijd logistiek medewerker, is na een korte uitzendperiode ook een volwaardig lid van de blauwe Thermo King Transportkoelingfamilie. 

 

 

Commerciële uitdaging in het zuiden

In Zuidoost-Nederland ligt een mooie kans voor onze toekomstige accountmanager. Met twee werkplaatsen in Venlo en Best, collega’s door het hele land en twee mooie merken in de portefeuille, Thermo King en Frigoblock -kan hij of zij uitkijken naar een mooie carriére. Maar daar staat ook wat tegenover. We zijn op zoek naar een Brabander of Limburger die van wanten én transport(koeling) weet en dus 'de taal van de klanjten oet dien regio spriks', maar ook tegen de Rotterdamse mentaliteit kan. En uiteraard zijn zowel mannen als vrouwen welkom.

 

 

Thermo King Transportkoeling B.V. is onderdeel van Trane Technologies en heeft een vooraanstaande positie opgebouwd op het gebied van temperatuurmanagement ten behoeve van het weg- en railtransport.

Belangrijke factoren voor het succes van Thermo King Transportkoeling zijn optimale service, uitgebreide dienstverlening en goed opgeleid en gemotiveerd personeel. Met 10 servicevestigingen verspreid door het hele land staat Thermo King Transportkoeling altijd voor haar klanten klaar. Dit alles doen wij met al lange tijd bewezen technologie als ook met vooruitstrevende nieuwe ontwikkelingen die zorgdragen voor een verlaging van de carbon footprint van onze klanten.


Werken bij Thermo King Transportkoeling is a great discovery. Wij bieden uitgebreide voordelen en programma’s die onze werknemers helpen in zowel hun professionele als persoonlijke leven. We delen onze passie om klanten te bedienen en gaan intern en extern op een respectvolle manier met elkaar om. We zijn toegewijd aan het bereiken van diversiteit van medewerkers die een afspiegeling is van onze maatschappij.

 

Meer over Trane: www.tranetechnologies.com

Meer over Thermo King: www.europe.thermoking.com

 

 

 

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl