Vind de juiste koeling in 4 stappen.

Welkom bij de koelmachine configurator van Thermo King Transportkoeling. Ben je benieuwd welke koelmachine bij jouw type vervoer past? Doorloop dan de stappen van de configurator. Hierna ontvang je een advies over welke soort koelmachine het meest geschikt is voor jouw transportvraag. Vul daarna je gegevens in, om advies op maat van een onze verkoop collega’s te ontvangen.

1Voor welk type voertuig zoek je een koeling?
Voor elk type voertuig hebben wij verschillende modellen koelmachines. Om jou een zo goed mogelijk advies te bieden, kan je als eerste kiezen voor welk type voertuig koelmachine je meer informatie wenst. Wil je koelmachines voor meerdere type voertuigen? Neem dan direct contact op met een van onze verkoop collega's.

2Is het voertuig elektrisch aangedreven?
Wanneer het voertuig waar de koelmachine op komt elektrisch is aangedreven, is het intressant om ook een elektrische koelmachine aan te schaffen. Op die manier kan het vervoeren en koelen van de vracht zonder enkele uitstoot uitgevoerd worden.

3 Koelmachine voor het vervoeren van vracht met 1 temperatuur, of met 2 temperaturen tegelijk?
Thermo King biedt verschillende koelmachines aan die in een ruimte twee verschillende temperaturen kan koelen. Dit wordt ook wel multitemp genoemd. Vervoer jij verschillende producten in 1 ruimte, die bijvoorbeeld moeten worden gekoeld, maar ook een deel bevroren? Dan is multitemperatuur een uitstekende oplossing.

4Moet de koelmachine op zichzelf kunnen koelen met eigen motor?
Wanneer je regelmatig stiltaat met het voertuig, en de producten die tijd wel gekoeld moeten blijven, is er als oplossing om een koelmachine te nemen die op eigen motor kan werken. Bijvoorbeeld bij last mile bezorgingen is dit een interessante oplossing.

Afspraak maken
Stuur ons een bericht