Over Ons

 

Jouw business is onze uitdaging. Of het nu gaat om vraagstukken op het gebied van milieu, geluid of voedselveiligheid: Thermo King Transportkoeling heeft alle kennis en expertise in huis om jouw logistieke proces en koudeketen te optimaliseren. Met oplossingen op het gebied van nationaal en internationaal transport, Pharma, Retail en Intermodaal transport is Thermo King Transportkoeling dé partner op het gebied van geconditioneerd transport. Lees meer over ons op deze pagina.

 

Thermo King Transportkoeling is gespecialiseerd in het ontwikkelen, monteren en onderhouden van koelmachines voor wegtransport. In samenwerking met Thermo King Europa en onze moederorganisatie Trane Technologies zorgen wij ervoor dat jouw goederen worden vervoerd op de juiste temperatuur. Met 10 servicevestigingen in Nederland, ondersteunen wij jou naast het kiezen van de juiste koelmachine, ook met het monteren en onderhouden van de koelmachine.

 

Door onze krachten te bundelen met Frigoblock staat een compleet portfolio van producten en diensten voor je klaar. En waar je ook gaat; je kunt vertrouwen op het grootste, wereldwijde serviceapparaat met uitsluitend gecertificeerde technici.

 

Ga direct naar onze kernwaarden

 

Ga direct naar werken bij Thermo King Transportkoeling

Geschiedenis

Thermo King Transportkoeling, zoals momenteel operationeel in Nederland, is ontstaan in 2001 dankzij een overdracht van alle aandelen Grenco aan Thermo King door Grasso Koninklijke Machinefabrieken N.V., onderdeel van de GEA Grasso groep.

Tot dat moment zorgde Grenco Transportkoeling B.V. voor de distributie van de door Thermo King geproduceerde koelunits, alsmede onderdelen voor trucks en trailers, waarbij tevens de service-, onderhouds- en reparatiediensten door Grenco werden uitgevoerd.

 

Thermo King maakte deel uit van Ingersoll Rand en produceert en distribueert naast transportkoelsystemen voor zeecontainers, benodigdheden voor o.a. transportkoelsystemen voor onder andere trucks en trailers. Daarna is Ingesoll Rand overgenomen door het huidige Trane Technologies.

Kijk voor meer informatie hier

TimeLine historie Tk
Afspraak maken
Stuur ons een bericht