Scroll
Social Responsibility

Wat vinden wij belangrijk?

Wij verkopen niet alleen koelmachines, maar zijn jouw partner in het gehele proces voor het vervoeren van gekoelde producten. Samen met onze collega’s kijken wij naar de juiste koelmachine voor jouw transportmiddel. Of het nu gaat om een bestelbus of om een LZV-combinatie; wij helpen jou de juiste keuzes te maken. Nadat de koelmachine in gebruik is genomen, blijven we jouw partner. Zo bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan die helpen om onderhoud tijdig in te plannen en stilstaan te voorkomen. Lees op deze pagina’s de kernwaarden van Thermo King Transportkoeling.

 

Mens, milieu en maatschappij

Thermo King Transportkoeling hecht waarde aan het bijdragen aan haar omgeving en investeren in de mensen die met en voor ons werken. Om deze reden ondersteunen wij verschillende initiatieven rondom de drie pijlers Mens, Milieu en Maatschappij. Naast onze huidige initiatieven zijn wij altijd op zoek naar nieuwe manieren om onszelf te blijven verbeteren en onze invloed op de pijlers positief te vergroten. Heb jij ideeën of tips? Wij horen het graag! Neem contact met ons op via de contactpagina.

Mensen versterken

Mens

Bij Thermo King Transportkoeling doen mensen zaken met mensen. Zowel voor jou, onze klant, als voor onze eigen medewerkers creëren wij een omgeving waar in de mens centraal staat. Dat betekent dat wij jou altijd op nummer één zetten door onze service af te stemmen op jouw wensen, behoeften en vereisten. Onze klanten vervoeren goederen die gevoelig zijn voor bederf. Wij begrijpen als geen ander dat snel en correct handelen nodig is om ervoor te zorgen dat het verlies van goederen wordt geminimaliseerd. Met onze 10 servicevestigingen in Nederland zijn wij altijd in de buurt, en samen met 300+ dealers in Europa en de 24/7 alarmcentrale staan wij overal en altijd voor de klant klaar.

 

Tevreden mensen

Waar je ook komt, bij elke servicevestiging van Thermo King Transportkoeling staan service-experts voor je klaar. Onze monteurs, werkplaatsleiders en regioservicemanagers zorgen voor het juist en snel onderhouden en repareren van jouw koelmachine. Wij vinden het belangrijk dat elk contact met een medewerker als positief wordt ervaren en zijn continu op zoek naar manieren om onze service te blijven verbeteren. 

 

Mensen centraal

De mens staat centraal, dus helpen wij onze medewerkers groeien. Dit doen we door ze te ondersteunen in het behalen van professionele en persoonlijke doelen met ons uitgebreide ontwikkeltraject. Lees meer over de ontwikkelingsmogelijkheden op de werken bij pagina. Daarnaast bieden wij in samenwerking met ons moederbedrijf Trane Technologies verschillende coachingstrajecten aan op zowel professioneel als privé gebied. Want, mensen staan centraal in alles wat we doen.

 

Mensen versterken

Wij geloven in het versterken van elkaar, onze klanten en onze medewerkers. Dat doen we in een diverse en inclusieve omgeving, in zowel ons personeelsbestand als klantenbestand. Dit begint bij erkennen, maar ook door middel van het aantrekken van mensen met verschillende achtergronden, met het delen van en luisteren naar meningen willen we impact maken op ons bedrijf, onze klanten en onze markt. Dit dragen wij ook uit naar onze klanten. Of jij nu sushi vervoert of halalvlees, wij helpen jou je producten op de juiste manier te vervoeren. Dat vinden wij belangrijk. Om dit onder elkaar te promoten hebben wij bijvoorbeeld een erkenningsprogramma wat inspeelt op de leiderschapsprincipes vanuit Trane Technologies.

 

Scroll
Header koud bos V500 tot 800 koelmachines

Milieu

Bij Thermo King Transportkoeling investeren wij in een duurzame toekomst. Dit laten wij terugkomen in onze producten, maar ook in onze samenwerking met Thermo King Europa en Trane Technologies. Het begint met de productie van de Thermo King koelmachines.

 

Productie

Het productieproces van de Advancer koelmachine is als een van de eerste in Europa ISO-gecertificeerd als klimaatneutraal, lees hier meer over op: Trane Technologies’ Thermo King Manufacturing Production Line is Among the First in Europe to be ISO-Certified as Carbon Neutral – Thermo King

 

Door de hoge kwaliteitseisen en onderhoud door gecertificeerde Thermo King monteurs hebben onze koelmachines een lange levensduur en blijven ze waardevast. Veel koelmachines krijgen dan ook een tweede leven en worden doorverkocht.

 

Producten

Met onze producten helpen wij onze klanten te investeren in een duurzame toekomst. Alle Frigoblock series zijn volledig elektrisch, wat het voor onze klanten makkelijk maakt om volledig elektrisch hun producten te vervoeren. Daarnaast zijn er de Thermo King E-200 en B-100 modellen voor bestelwagens, die aangedreven worden door de accu van het voertuig. Al deze modellen zijn geschikt voor het gebruik in zero emissie zones, en spelen in op een klimaat neutrale toekomst. Lees meer over onze duurzame producten op deze pagina.

 

Planeet

Wat de uitdaging ook is, samen met Trane Technologies zetten we ons in om te doen wat juist is en een betere planeet voor ons allemaal te creëren. Wereldwijde uitdagingen inspireren ons om gedurfd te denken, en onze doelen voor 2030 zorgen voor veranderingen in elk belangrijk facet van ons bedrijf – van operaties tot aan de toeleveringsketens, en van de ontwikkeling van werknemers en gemeenschappen tot aan het bestuur. Een van de grote acties uit onze beloftes voor 2030 is de Gigaton Challenge. Lees meer over dit initiatief en andere acties op Gigaton Challenge | Trane Technologies

Maatschappij

In ons bedrijf en met onze producten hebben we dagelijks met de maatschappij te maken. Zo dragen we bij aan het vervoeren van boodschappen, medicijnen en bijvoorbeeld bloemen op de juiste temperatuur. Hierbij adviseren we niet alleen over de juiste koelmachine voor het passende voertuig, maar ook over het instellen van de juiste temperatuur. Wist je namelijk dat 1°C verschil in temperatuur ervoor kan zorgen dat een krop sla bederft voordat die aankomt in de winkel?

 

Betrokken

Buiten onze dagelijkse bedrijfsvoering vinden wij betrokkenheid bij onze omgeving belangrijk, en investeren we met onze mensen in mensen. Wij bieden onze medewerkers ruimte invulling te geven aan hun sociale maatschappelijke betrokkenheid. We werken samen met de Voedselbank door de koelmachines op hun voertuigen te onderhouden. Ook spelen wij in op actuele maatschappelijke problemen en helpen wij met oplossingen op maat. De  samenwerking met Movianto, Europcar en Peters koelwagens in het vervoeren van de COVID-19 vaccins is hier een voorbeeld van. Lees meer over deze samenwerking op onze LinkedIn pagina.

 

Afspraak maken
Stuur ons een bericht