Scroll
windmolens duurzaam transport koeloplossingen

Specialist in duurzaam geconditioneerd vervoer

Duurzaamheid is een veelvoorkomend thema in de transportsector, en Thermo King Transportkoeling hecht hier ook veel waarde aan. We werken samen met Thermo King Europe en Trane Technologies om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast blijven we voortdurend innoveren om onze producten zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Thermo King Transportkoeling is jouw partner voor duurzaam geconditioneerd vervoer.

 

Duurzame Koeloplossingen voor Transport

Thermo King Transportkoeling biedt diverse duurzame koelmachine-oplossingen, zonder in te boeten aan koelcapaciteit. Hieronder vind je al onze opties:

Elektrische Koelmachines

Een van de duurzame oplossingen die Thermo King aanbiedt, is elektrisch aangedreven koelmachines. Deze machines worden aangedreven door de dynamo van het voertuig, waardoor ze volledig elektrisch zijn. Dit maakt ze zeer geschikt voor gebruik in zero-emissie zones. Voorbeelden van deze elektrische koelmachines zijn de E-200 en B-100 voor bestelwagens, en de V-1000 voor grotere vrachtwagens.

 

Frigoblock Koelmachines

Koelunits van Frigoblock, een merk van Thermo King, zijn een ander voorbeeld van elektrische koelmachines voor de transportsector. Ze zijn geschikt voor zowel vrachtwagens als trailers. Alle koelmachines van Frigoblock zijn elektrisch en maken het eenvoudig om gekoelde producten te leveren in zero-emissie zones.

Hybride Koelmachines

Naast volledig elektrische koelmachines biedt Thermo King ook hybride koelmachines aan. Dit betekent dat de koelmachine zowel elektrisch als op diesel kan draaien. Deze hybride oplossing zorgt ervoor dat de koelmachine tijdens het rijden elektrisch wordt aangedreven, terwijl hij bij stilstand kan draaien op diesel.

 

 

HVO-Diesel Aangedreven Koelmachines

Alle koelmachines van Thermo King kunnen worden gebruikt in combinatie met HVO-diesel. Hydrotreated Vegetable Oil (HVO) is een duurzaam brandstofalternatief voor koelmotoren. Het gebruik van HVO-diesel leidt tot een reductie van 90% in de uitstoot van broeikasgassen en fijnstofvervuiling, zonder dat dit invloed heeft op de prestaties van de koelmachine.

Benieuwd naar de beste oplossing?

 

Bij Thermo King Transportkoeling staan we altijd klaar om deskundig advies te geven. Samen vinden we de beste oplossing om jouw geconditioneerd transport zo duurzaam mogelijk te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of maak gebruik van onze configurator om alvast een idee te krijgen welke koelmachine het beste bij jou past.

Afspraak maken
Stuur ons een bericht