Scroll
Monteur lassen

Werken bij Thermo King Transportkoeling

Ontwikkelingsmogelijkheden

Binnen Thermo King Transportkoeling vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. De techniek verandert snel en stilstaan is uiteindelijk achterblijven. Het hebben van een ontwikkelplan en het volgen van opleidingen, cursussen of trainingen zorgt ervoor dat je klaar bent voor de volgende stap, zowel in de techniek als in je carrière. We vertellen je op deze pagina wat de ontwikkelingsmogelijkheden zijn binnen ons bedrijf.

Thermo King Transportkoeling wil en kan je daarbij helpen. Thermo King Transportkoeling is onderdeel van Trane Technologies en ons bedrijfsmotto is: “We dagen uit wat mogelijk is voor een duurzame toekomst. Op het moment van je indiensttreding word je ingeschreven in ons LMS (Learning Management System) genaamd TK Academy voor je technische ontwikkeling betreft de Thermo King productlijn.

 

Samen blijven we leren en je hebt zelf invloed op hoe je jezelf verder wilt ontwikkelen door middel van ons talent management system. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Samen met je werkplaatsleider stel je een persoonlijk leerplan op met duidelijke en overzichtelijke stappen.

Afhankelijk van op welk niveau je bij ons binnenkomt start je eerst met een erkende cursus koeltechniek en daarna helpen we je met het behalen van het verplichte F-gassencertificaat categorie 1. Na het behalen van je STEK-certificering gaan we verder met gespecialiseerde bedrijfstraining. Deze trainingen worden online of on-site in ons eigen Thermo King trainingscentrum in Brussel, bij een fabriek of een dealer gegeven.

 

Bij Thermo King Transportkoeling werken wij volgens de regels van het Blue Track select programma, dit betekent dat wij als dealer staan voor het opleiding niveaus van onze monteurs.

Als servicemonteur volg je de stappen van het CERTi-TECH service technician certification program. Binnen dit programma zijn er vier levels te behalen: certified, professional, master en specialist.

Blue track thermo king

Door de jaren heen werken we samen aan je kennis van Thermo King en Frigoblock units, onze plaats in de markt en trainen we vooral je kritisch denkvermogen door constant verbeterende diagnose en service procedures. Tenslotte kunnen we je ondersteunen bij het verder ontwikkelen van de niet-technische vaardigheden. Zo kun je een taalcursus volgen of je office skills verbeteren. De brede ontwikkelmogelijkheden worden regelmatig besproken met jou en je leidinggevende.

Afspraak maken
Stuur ons een bericht