Scroll

Wat moet ik doen bij een storing?

Storingen en alarmcodes

Het kan wel eens voorkomen dat de koelmachines niet helemaal naar behoren werken. De koelmachine geeft dan foutmelding aan in de vorm van een alarmcode. Je moet veel kennis van de machines hebben om te begrijpen wat de alarmcodes inhouden. Om het je wat makkelijker te maken is er een website en een app voor op je smartphone waarbij je deze alarmcodes kan opzoeken.

Ga naar Thermo King Alarmcodes 

 

Scroll

Thermo King biedt ook een alarmnummer aan dat 24/7 te bereiken is.

Dit nummer is: 00800 80 85 85 85

Mocht dit nummer niet bereikbaar zijn bel dan 0031 202 01 51 09

Wat moet ik doen bij een storing?

Als je een storing hebt aan de koelmachine dan wordt deze door middel van een alarmcode aan je doorgegeven. Je kan de ernst van de storing opzoeken op de website en bekijken wat de handeling is die je moet uitvoeren. Er zijn namelijk drie soorten alarmcodes:

 

  • Groen: alarmcode/storing kan wordt opgelost door de machine aan te zetten en te laten draaien
  • Geel: alarmcode/storing heeft geen haast, maar dient wel binnenkort verholpen te worden om ernstigere problemen te voorkomen
  • Rood: machine moet direct worden gemaakt

 

Controleer wat voor alarmcode je aan de machine hebt en maak indien nodig een afspraak bij een Thermo King Transportkoeling vestiging bij jou in de buurt. Geef hierbij de alarmcode die wordt weergegeven door zodat we snel kunnen helpen. We hebben een pagina op de website met daarbij de werkplaatsen in Nederland. Ben je in het buitenland? Kijk dan via de dealer locator welke dealer er bij jou in de buurt is.

 

Ga naar werkplaatsen Ga naar Thermo King Dealer Locator

 

Afspraak maken
Stuur ons een bericht