Vind de juiste koeling in 4 stappen.

Vind jij het ook lastig om te bepalen welke koelmachine het beste aansluit op de wensen en eisen die je hebt? Met onze tool weet jij in 4 korte stappen welke koelmachine jij nodig hebt. We geven je een advies en komen daarna graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.  Door het formulier in te vullen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1Voor welk type voertuig zoek je een koeling?
Voor elk type voertuig hebben wij verschillende modellen koelmachines. Om jou een zo goed mogelijk advies te bieden, kan je als eerste kiezen voor welk type voertuig koelmachine je meer informatie wenst. Wil je koelmachines voor meerdere type voertuigen? Neem dan direct contact op met een van onze verkoop collega's.

2Is het voertuig elektrisch aangedreven?
Wanneer het voertuig waar de koelmachine op komt elektrisch is aangedreven, is het intressant om ook een elektrische koelmachine aan te schaffen. Op die manier kan het vervoeren en koelen van de vracht zonder enkele uitstoot uitgevoerd worden.

3 Koelmachine voor het vervoeren van vracht met 1 temperatuur, of met 2 temperaturen tegelijk?
Thermo King biedt verschillende koelmachines aan die in een ruimte twee verschillende temperaturen kan koelen. Dit wordt ook wel multitemp genoemd. Vervoer jij verschillende producten in 1 ruimte, die bijvoorbeeld moeten worden gekoeld, maar ook een deel bevroren? Dan is multitemperatuur een uitstekende oplossing.

4Moet de koelmachine op zichzelf kunnen koelen met eigen motor?
Wanneer je regelmatig stiltaat met het voertuig, en de producten die tijd wel gekoeld moeten blijven, is er als oplossing om een koelmachine te nemen die op eigen motor kan werken. Bijvoorbeeld bij last mile bezorgingen is dit een interessante oplossing.

Afspraak maken
Stuur ons een bericht