Onderhoudscontracten

Met de verschillende onderhoudscontracten van Thermo King hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud van de koelmachine.

Met een ‘ComfortPlus’ reparatie- en onderhoudscontract (full service) van Thermo King Transportkoeling betaal je een vast bedrag voor het periodieke onderhoud, de wettelijk verplichte lekdichtheidscontrole en storingen/reparaties (zowel preventief als correctief onderhoud).

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de eventuele jaarlijkse temperatuurverificatie in het onderhoudscontract op te nemen. Afhankelijk van onder andere het type koelmachine, het aantal draaiuren, nationale- of internationale hulpverlening, wel of geen service op locatie en de looptijd van het contract, berekenen wij voor jou een tarief op maat.

 

Passend bij jouw eisen en wensen stellen wij het contract, in overleg met jou, samen. Met een full service reparatie- en onderhoudscontract zal je nooit voor verrassingen komen te staan!

De voordelen van onderhoudscontracten

Er zitten vele voordelen aan het afsluiten van onderhoudscontracten bij Thermo King, namelijk:

 • Vaste jaarlijkse onderhouds- en reparatiekosten (geen onverwachte kosten);
 • Duidelijke tarieven zonder verrassingen;
 • Optimale betrouwbaarheid van jouw apparatuur;
 • Minimalisering in de administratie van onderhouds- en reparatiefacturen;
 • Eén duidelijke en overzichtelijke factuur;
 • Jaarlijkse, halfjaarlijkse, 3-maandelijkse of maandelijkse facturatie;
 • 24-uurs hulpverlening, nationaal en/of internationaal;
 • Uitsluitend toepassing van originele Thermo King onderdelen;
 • Automatische oproepbrieven voor periodieke controle- en servicebeurten,
  de jaarlijkse lekdichtheidscontrole en de eventuele jaarlijkse temperatuurverificatie;
 • Automatische software-updates;
 • Werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde Thermo King monteurs;
 • Doorgaans een hogere restwaarde van jouw Thermo King koelmachine.

24/7 Fleet Monitoring

 

Wanneer je rijdt met een vracht die temperatuurgevoelig is, loop je het risico dat deze beschadigd kan raken. Dit kan door mankementen van de machine die onopgemerkt blijven en wat kan leiden tot bederf of verlies van de lading. Wat weer kan leiden tot omzetverlies.

 

Met ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring van Thermo King wordt je lading 24 uur per dag en 7 dagen per week real-time gemonitord door de experts van Thermo King. Dit gebeurt via het TracKing platform van Connected Solutions. Indien de machine een mankement heeft wordt dit via een alarmcode naar het platform gestuurd, daar kunnen experts direct reageren op de deze alarmcode. Er kan vanaf afstand gereageerd worden door het mankement vanaf afstand te kunnen oplossen. Als dit niet mogelijk is zal er een melding verstuurd met de alarmcode en ene routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde Thermo King werkplaats.

 

Op deze manier kan er via de 24/7 Fleet Monitoring snel geschakeld worden om jouw lading te beschermen en verlies te voorkomen.

Welk onderhoudscontract heb ik nodig?

Door het brede aanbod van onderhoudscontracten hebben we voor elk type service een gepast onderhoudscontract. De keuze voor het juiste onderhoudscontract kan daardoor wat lastig zijn. Wil je meer weten over de soorten onderhoudscontracten en welke het beste bij uw bedrijfsvoering past? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Afspraak maken
Stuur ons een bericht