Scroll
Pharma oplossing koelmachines

Temperatuurbeheersing met een Thermo King koelunit

Temperatuurbeheersing pharmatransport van levensbelang

 

Het beschermen van een pharmalading begint met temperatuurbeheersing door de betrouwbare koelmachines van Thermo King. Koelunits voor bestelwagens, trucks, trailers en zelfs koelboxen vormen één van de belangrijkste componenten in deze specifieke koudeketen. Ze kunnen allemaal ingezet worden in het het uitgebreide Thermo King Pharma Solutions programma dat speciaal voor de farmaceutische branche werd ontwikkeld. Uiteraard beantwoordt dit volledig aan de GDP (Good Distribution Practice) vereisten waaraan het transport van alle farmaceutische producten moet voldoen.

 

Of je nu levende insecten vervoert, bloedtransporten verzorgt of medicijnen door heel Europa vervoert; met Thermo King Transportkoeling als kennispartner hou jij de focus op jouw business. Wij zorgen voor de optimale bescherming van jouw lading.

 

Ga naar trailer  Ga naar truck en bakwagensGa naar bestelwagenGa naar ColdCube

Waarom Thermo King Transportkoeling jouw partner is in pharma Transport

Benieuwd naar hoe wij zorgen dat jouw precaire lading van A tot Z beschermd en gevolgd wordt?

Een van onze collega’s komt graag bij u langs voor een demonstratie van ons uitgebreide telematicaprogamma. Heeft u al Thermo King producten en wilt meer uit ons Pharma Solutions programma halen? Ook dan kijken onze collega’s graag met u mee.

 

Of kijk op deze website voor meer informatie over GDP certificering en pharma transport.

Neem contact met ons op
    Afspraak maken
    Stuur ons een bericht