Scroll
premier + lease

Trailer met koelunit leasen

Ben jij op zoek naar een trailer met koelunit, maar wil of kan je niet een grote investering doen? Dan heeft Thermo King Transportkoeling de oplossing. Sinds dit jaar biedt een totaaloplossing voor vervoerders; het leasen van een trailer met koelunit. Premier+ is het nieuwe product van Thermo King waarbij een koelunit, trailer, het onderhoud en een telematica abonnement worden gecombineerd voor één maandelijks tarief.

 

Premier+, all-in-one trailer met koelunit leasen

Premier+ biedt veel mogelijkheden voor het leasen van een koeltrailer, zoals:

 

  • Standaard: ‘All-in-one oplossing’ met Thermo King koelunit, trailer, service- en onderhoudscontract en telematica-abonnement;
  • Keuze uit single-of multitemp koeltrailers;
  • Budgetoptimalisatie – met één maandelijks leasetarief voor een vaste looptijd;
  • End-to-end financiering – waarbij wij voor de details zorgen;
  • Volledige servicedekking – voor zowel koelunit als trailer.

 

Lees verder in de brochure

Kies je voor het leasen van een Premier+ koeltrailer, dan breid je je wagenpark uit en moderniseer je het met de nieuwste trailer en koelunit. Je hoeft geen investering te doen in een nieuwe trailer of koelunit en betaalt een maandelijks bedrag voor een vaste looptijd. Je kan snel een nieuwe koeltrailer aan jouw wagenpark toevoegen en inspelen op nieuwe kansen in de markt.

 

Zowel de trailer als de Thermo King koelunit zijn van hoge kwaliteit. Dat zorgt voor uitermate goede prestaties en kostenbesparing. Heb je toch pech of kom je tot stilstand? Dan kan je van onze 24/7 service gebruik maken, zodat de ongeplande stilstand van jouw koeltrailer tot een minimum wordt beperkt.

Premier+: de lease oplossing voor trailerkoeling

Connected Solutions

Het telematica abonnement dat standaard bij de Premier+ lease koeltrailer is inbegrepen, komt uit ons uitgebreide Connected Solutions programma. Hiermee volg je de trailer, stel je alarmen in en kan je als gebruiker zelfs de koelunit op afstand bedienen. Bovendien ontvang je een extra dienst: Trailer Assist. Trailer assist geeft je inzicht in de prestaties van de trailer zelf, zoals bijvoorbeeld de bandenspanning. En dat alles krijg je overzichtelijk in één portaal.

Lees verder over Connected Solutions

Afspraak maken
Stuur ons een bericht