Truck

T-serie

De T-serie staat garant voor nog lagere brandstofkosten, een stillere werking, een efficiënte bescherming van de lading en een hoog gebruiksgemak. Door het verlagen het brandstofverbruik, de uitstoot van CO2 en het geluidsniveau, is de T-serie het meest ideale en milieuvriendelijke dieselsysteem in zijn klasse.

 

De T-serie kent innovatieve technologieën en biedt hiermee optimale prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het resultaat is een geluidsarme koeling met de koelcapaciteit die nodig is om probleemloos op meerdere adressen te bezorgen.


Geluidsarm
Het geluidsniveau van de T-serie is vele malen lager zonder gevolgen voor de koelprestaties. Deze grote verbetering is niet alleen een technisch hoogstandje, maar is ook duidelijk hoorbaar.

 

Brandstofbesparing
Uit testen is gebleken dat de brandstofbesparing met de T-serie 15% bedraagt. Niet onbelangrijk, aangezien brandstofkosten 50% uitmaken van de totale levensduurkosten.

 

C02-uitstoot
15% minder brandstof betekent tevens 15% minder CO2-uitstoot.

 

Thermo King T-560RKoelcapaciteit

Een koelunit moet voldoende koelcapaciteit leveren, ongeacht de omgevingstemperatuur, om de temperatuur in de laadruimte na een deuropening weer op peil te brengen voordat deze het volgende afleveradres bereikt. Bij de T-serie is het verdamper- en condensoroppervlak dusdanig vergroot en dit in combinatie met de beproefde zuigercompressoren, zorgt ervoor dat ook onder de extreme temperaturen van 55ºC de koeling optimaal koelt.

 

Gebruiksgemak
Een goed ontwerp is eenvoudig in gebruik. Dat is de gedachte achter de Truck Smart Reefer 2 controller in de cabine. Met behulp van untuïtieve en ergonomische functies heeft Thermo King een goede en eenvoudige controller weten te ontwikkelen.

 

Ontdek de hele serie

T-560R, T-600R, T-800R, T-1000R en T-1200R, T-800R Spectrum, T-1000R Spectrum en T-1200R Spectrum

 

Klik hier voor de brochure van de T-serie.

 

UT-serie

UT-serie

De Thermo King UT-800 en UT-1200 zijn ontworpen met het oog op volume-transport. De UT-serie kan een alternatief zijn als voor de T-serie te weinig ruimte is. De units zijn specifiek ontworpen voor onderbouw bij trucks en autonome aanhangers. 

 

Ontdek de hele serie

UT-800, UT-1200 met E-verdamper en UT-1200 met S-3 & S-3 verdamper

 

Klik hier voor de brochure van de UT-serie.

Hoofdkantoor: Driemanssteeweg 60 | 3084 CB Rotterdam | T. 010-2100666 | E. info@thermoking.nl